Cauta:
  

UTIL INSTAL - Partenerul instalatiilor de calitate!Eolo Mini 24 3 E + Kit Evacuare


Pret:  2,229.00LEI


Produs de: IMMERGAS
Descriere:  

DIMENSIUNI MINI, PRESTAŢII MAXI

EOLO Mini a fost conceputa pentru a facilita la maxim operatiunile de instalare si de intretinere si pentru a satisface orice exigenta privind apa calda de consum. Designul modern, dimensiunile compacte si tehnologia inovativa fac din aceasta gama solutia ideala pentru noile instalatii sau inlocuirea instalatiilor existente.
EOLO Mini  are doua schimbatoare de caldura independente, un schimbător din cupru pentru circuitul de īncălzire şi unul cu plăci din oţel inox pentru circuitul sanitar: īn acest mod se optimizează prestaţiile la īncălzirea ambientului şi la producerea de apă caldă menajeră.
EOLO Mini  are un panou de comandă digital ce permite reglarea şi programarea facilă a parametrilor de funcţionare ai centralei. Funcţionarea centralei este gestionată de o placă electronică dotată cu microprocesor ce modulează puterea centralei şi controlează funcţionarea acesteia īn condiţii de maximă siguranţă. Īn plus, placa electronică utilizează un sofisticat sistem de auto-diagnoză cu coduri ce comunică utilizatorului intervenţia multiplelor sisteme de protecţie.

Caracteristici tehice:

  • Puterea termica utila: 24 KW
  • Debit ACM: 11,4 l/min
  • Vas de expansiune: membrana, 6l
  • Dimensiuni H x L x A (mm): 760 x 450 x 250
  • Greutate : 34 kg

.
 

Cerere Oferta
Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 15 septembrie 2010.


Sitemap:: Realizat de Mentenanta site web