Cauta:
  

UTIL INSTAL - Partenerul instalatiilor de calitate!

Livrare & Retur

Produsele sunt livrate clientului in sistem ramburs, folosind mijloacele proprii de transport - pentru Bucuresti, sau serviciile altor companii partenere de curierat - pentru restul tarii. In acest caz costul transportului fiind acoperit de catre client. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare. Timpul de livrare se poate mari cu o notificare prealabila, in functie de conditiile speciale care pot aparea.

Returul produselor comandate se va face de la adresa specificata de client, costul transportului fiind acoperit in acest caz de catre client.

Plata o veti realiza utilizand modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilita pentru livrare, www.utilinstal.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul RO33RNCB0064004891850001, BCR sucursala Berceni.

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, Ón cazul comenzilor de peste 300 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; Ón cazul Ón care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 300 RON, contravaloarea transportului este de 20 ron;

• pentru livrarea produselor comandate Ón afara municipiului Bucuresti, oriunde Ón tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimiteti un email la adresa comenzi[at]utilinstal.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea.


Sitemap:: Realizat de Mentenanta site web